Cercetat penal pentru huliganism

DIRECȚIA DE POLIȚIE A MUNICIPIULUI CHIȘINĂU
DIRECȚIA DE POLIȚIE A MUNICIPIULUI CHIȘINĂU

Ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Râșcani și polițișii Batalionului de patrulare și reacționare operativă din cadrul Direcției de Poliției a mun. Chișinău, în urma măsurilor întreprinse au identificat și reținut un bărbat pentru huliganism. Bărbatul s-a dovedit a fi în vârstă de 30 de ani, locuitor a capitalei.

Polițiștii au stabilit că individul la finele lunii noiembrie și pe parcursul lunii  decembrie, din intenții huliganice a stropit cu lichid uleios de culoare închisă, panoul publicitar cât și clădirea amplasată pe str. Petru Maior, după care s-a deplasat într-o direcție necunoscută.

Acțiunile bărbatului au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Bărbatul a fost escortat la inspectorat iar în cadrul audierilor acesta și-a recunoscut vina, totodată a mai comunicat că el a stropit panourile de pe str. Pușchin, unde sunt amplasate fotografiile medicilor din prima linie și luptă cu COVID-19.

Actualmente  bărbatul este cercetat penal pentru huliganism, care conform legislației se  se pedepseşte cu amendă în mărime de la 27 500 la 52 500 lei, sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 3 ani.

Scroll to Top