Copii unui liceu din capitală, instruiți de Polițiști

DIRECȚIA DE POLIȚIE A MUNICIPIULUI CHIȘINĂU
DIRECȚIA DE POLIȚIE A MUNICIPIULUI CHIȘINĂU

Pentru noi, munca printre copii este o adevărată plăcere!

Astăzi, am petrecut o activitate informativă pentru copiii de la  Liceului Teoretic ,,Constantin Negruzzi’’ din mun. Chișinău, unde am pus în discuție regulile de siguranță în timpul vacanței de Paște.

Deoarece, în această perioadă mulți dintre ei rămân fără supraveghere, i-am instruit prin jocuri și diverse exemple cum să prevină situațiile de risc.

Le-am amintit cum  să traverseze corect strada, că nu este bine să discutăm cu oameni necunoscuți și să nu lăsăm pe nimeni să intre în casă în absența părinților. I-am atenționat că este interzisă joaca cu chibritele, dar și cu aragazul.

De asemenea, copiii au avut ocazia să vadă  echipamentele și autospecialele   folosite de polițiști atunci când este necesară o intervenție.

 Totodată, elevii au rămas plăcuți surprinși de colegul din echipa Poliției de Frontieră, care,  alături de cățelușa dresată,   a prezentat un program interesant.

Cu toții au rămas cu amintiri frumoase despre activitatea organizată. Mulțumim pentru ospitalitate și emoții calde, promitem să ne revedem curând!

Scroll to Top