S-a încheiat Campania de informare și sensibilizare, cu genericul ,,Stop, furturilor de biciclete”, demarată de Poliția Capitalei.

DIRECȚIA DE POLIȚIE A MUNICIPIULUI CHIȘINĂU
DIRECȚIA DE POLIȚIE A MUNICIPIULUI CHIȘINĂU


Circa 5 000 de elevi din peste 30 de instituții de învățământ au fost informați despre măsurile de siguranță și protecție a bunurilor persoanale în cadrul acțiunilor de sensibilizare, desfășurate în perioadă 21.02-02.05.2022

Pe parcurs, angajații Direcției de Poliție a mun. Chișinău, precum și ai Inspectoratelor de poliție teritoriale subordonate, au desfășurat sute de acțiuni de informare și sensibilizare a locuitorilor și oaspeților capitalei, dintre care 27 cu implicarea nemijlocită a Centrului Mobil de Prevenire și Informare al Poliției.

Acțiunile desfășurate de Poliție, au fost pe larg mediatizate pe rețelele de socializare, pagina web a Direcției de Poliție a mun. Chișinău, Inspectoratului General al Poliției, cât și posturile Radio/TV.

Poliția Capitalei, aduce sincere mulțumiri Primăriei mun. Chișinău, Federației de Ciclism din Republica Moldova, Proiectului social ,,Orașul meu protejat”, Institutului de științe penale și criminologie aplicată, precum și doamnei Margarita Raducan, redactor-șef și moderatoare Alo Capitala, pentru implicare și suportul considerabil acordat.

Scroll to Top