Reținut de polițiștii IP Ciocana după ce a furat o bicicletă

DIRECȚIA DE POLIȚIE A MUNICIPIULUI CHIȘINĂU
DIRECȚIA DE POLIȚIE A MUNICIPIULUI CHIȘINĂU

Un bărbat  de 25 de ani, originar din raionul Edineț, a fost reținut pentru 72 de ore fiind suspectat de sustragerea mai multor biciclete  din scara blocurilor de locuit din capitală.

Polițiștii din sectorul  Ciocana au fost sesizați de către o femeie care a   comunicat despre sustragerea bicicletei din scara unui  bloc de locuit de pe bd. Mircea cel Bătrîn.

Prejudiciul cauzat a fost estimat de către proprietară la suma de 5 000 de  lei.

Ofițerii de investigații au dispus mai multe acțiuni de investigare și urmărire penală  pentru identificarea și reținerea suspectului.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști,  suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat și reținut. În  cadrul audierilor acesta a  comunicat  că bicicleta a vândut-o cu  800 de lei,  iar banii i-a cheltuit.

Totodată,  polițiștii au stabilit că bărbatul este anterior judecat pentru infracțiuni analogice, fiind  suspectat în cel puțin 10 cazuri de furt de biciclete,  comise pe teritoriul mun. Chișinău.

Pe caz a fost inițiată o cauză penală conform art. 186 din Codul Penal  ,,Furt”.

Pentru fapta comisă el riscă amendă în mărime de până la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore sau închisoare de până la 4 ani.

Scroll to Top