Infractiuni descoperite

07
iun
eye

3 tineri reţinuţi de poliţiştii sectorului Centru pentru furtul unui automobil


Pe data de 4 iunie curent, ofiţerii de investigaţii ai IP Centru din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au fost alertaţi de către un locuitor al Capitalei în vârstă de 48 de ani, care a declarat că i-ar fi fost răpit automobilul de model ,,Toyota’’ din garajul amplasat pe strada Valea Trandafirilor. La faţa locului s-a deplasat grupa operativă pentru documentarea cazului și stabilirea circumstanțelor.

Astfel, în rezultatul măsurilor speciale de investigații întreprinse de polițiștii sectorului Centru, făptaşii au fost identificati şi reţinuți în raionul Cahul. Aceștia s-au dovedit a fi cu vârstele cuprinse între 22 şi 28 de ani, originari din raioanele Străşeni şi Cahul, anterior judecaţi pentru infracţiuni similare. Suspecţii au pătruns în garaj prin deteriorarea lacătului, de unde au sustras automobilul şi mai multe instrumente muzicale.

În acest context indivizii sunt cercetați penal pentru furt, fiind reținuți pe un termen de 72 ore în Izolatorul Direcției de poliție a mun. Chișinău. Aceştia  riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 4 ani.


Extras din sinteza operativă a Direcției de Poliție a mun. Chişinău  06.06.2018

Extras din sinteza operativă a Direcției de Poliție a mun. Chişinău  07.06.2018


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""