Social utile

10
aug
eye

40 de absolvenţi ai Academiei de Poliție Ștefan cel Mare au devenit de astăzi  parte a Poliţiei Capitalei !


Astăzi, 10 august 2018, în Direcţia de Poliţie a mun. Chişinău a avut loc ceremonia de inițiere în serviciu a tinerilor polițiști, absolvenți ai Academiei de Poliție Ștefan cel Mare a MAI repartizaţi pentru continuarea serviciului în cadrul unităţilor structurale ale Direcţiei.

În acest context, șeful adjunct al Direcţiei de Poliţie, dl. Muşuc Silviu, alături de conducătorii inspectoratelor de poliție, din mun. Chișinău şi reprezentanţii consiliului veteranilor, au adresat cuvinte de bun venit celor 40 de tineri polițiști ce vor activa în subdiviziunile din Chișinău: 22 au înbrăţişat profesia de ofiţer de urmărire penală, 10 ofiţer de investigaţii, 5 ofiţer de sector, 2 experţi criminalişti şi un angajat al serviciului resurse umane, dintre care 13 sunt femei.

În cadrul ședinței, noii angajați au fost familiarizați cu specificul activității, făcând cunoștință cu mentorii lor, care îi vor ghida și monitoriza în activitatea lor ulterioară, pe parcursul  unui an de zile, tot în cadrul ceremoniei fiindu-le înmânate și legitimațiile de serviciu.

Șeful Adjunct al DP, Muşuc Silviu, le-a adresat tinerilor polițiști un mesaj de felicitare, îndemnându-i să dea dovadă de inițiativă, profesionalism, devotament şi perseverenţă pentru a răspunde cu promptitudine şi maximă eficienţă cerințelor și necesităților cetățeanului.

Direcţia de Poliţie a mun. Chişinău, aduce mulțumiri  Academiei de Poliție ”Ștefan cel Mare” a MAI pentru munca depusă, dedicație și sacrificiul făcut pentru instruirea și pregătirea profesională a absolvenților.


Poliţia Capitalei a destructurat o grupare criminală specializată în furturi şi tâlhării

Poliţia Capitalei a curmat activitatea clandestină a unei tabere de vară


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""