Infractiuni descoperite

16
noi
eye

9 000 de țigări, băuturi alcoolice în asortiment comercializate fără acte de proveniență, depistate și ridicate de Poliția Capitalei


În cadrul măsurilor de prevenire şi combatere a traficului ilicit de mărfuri, precum şi contrafacerea băuturilor alcoolice pe teritoriul capitalei, cât și a infracțiunilor contravenționale, ofiţerii de investigare a fraudelor economice din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au deconspirat activitatea unei întreprinderi din sectorul Ciocana.

Astfel, poliţiştii au descins verificări în magazinul alimentar amplasat pe str. M. Sadoveanu, unde au depistat mai multe încălcări de gen economic și financiar, comercializarea băuturilor alcoolice cât și a produselor din tutungerie fără permisiune și careva acte de proveniență, precum şi condiţii antisanitare. Totodată polițiștii în urma verificărilor au ridicat 9 000 de țigări de diferită marcă, 30 sticle de vodcă și 75 de pahare cu vodcă. Toate probele au fost ridicate şi depozitate până la decizia instanţei de judecată, iar poliţiştii continuă investigarea tuturor circumstanţelor.

În acest context agentul agentul economic riscă amendă în mărime de la 6000 la 15 000 lei, iar instituţiile competente în domeniul alimentaţiei publice vor fi sesizate pentru luare de atitudine conform legislaţiei în vigoare. Poliţia Capitalei continuă acţiunile la acest compartiment, iar cetăţenii sunt atenţionaţi să respecte legislaţia în vigoare şi să se conformeze cerinţelor legale ale poliţiştilor.


Grup criminal specializat în atacuri tâlhărești destructurat de Poliția Capitalei și procuratură

Poliţia Capitalei de comun cu BPDS ,,Fulger” continuă activitățile profilactice desfășurate pe teritoriul Capitalei


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""