Infractiuni descoperite

22
feb
eye

A atacat un bărbat de 83 de ani și l-a deposedat de telefon și bani


Un individ de 36 ani, domiciliat în capitală, a fost reţinut de ofițerii de investigații a Inspectoratului de Poliţie Buiucani, din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, pentru că ar fi atacat un bărbat, deposedând-ul în mod deschis  de geantă.

Incidentul  a avut loc în seara zilei de 15 februarie, pe str. Sucevița din sec. Buiucani, în timp bărbatul în vârstă de 83 ani, se deplasa pe stradă acesta în mod deschis i-a sustras geanta în care se afla: telefonul mobil de model ,,Samsung” și mijloace bănești în sumă de 160 lei, astfel cauzându-i un prejudiciu în sumă de 750 lei.

Ulterior,  în urma acțiunilor speciale întreprinse de forțele de ordine, individul a fost reținut. În cadrul acțiunilor procesual penale, suspectul și-a recunoscut vinovăția, acesta anterior fiind judecat pentru infracțiuni similare.

Bănuitul a fost reținut pe un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție mun. Chișinău, fiind cercetat pentru jaf, care prevede pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 până la 7 ani.


Minori cercetați penal pentru tâlhărie

Situația accidentară în scădere în comparație cu perioada analogică a 2017-2018


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""