Infractiuni descoperite

12
feb
eye

A profitat de neatenția unui tânăr, și l-a lăsat fără telefonul mobil


Polițiștii sectorului Râșcani a mun. Chișinău au fost alertați pe data 19 ianuarie a anului curent, de către un bărbat originar din r-nul Ungheni, în vârstă de 25 de ani, comunicând că i-a fost sustras telefonul mobil de model ,,Samsung”.

Ofiţerii de investigaţii au stabilit că telefonul a fost sustras de către făptaşă după ce cei doi ar fi consumat băuturi alcoolice împreună, cauzând victimei un prejudiciu în sumă de 24000 lei.

În urma măsurilor speciale de investigații și de urmărire penală bănuita a fost identificată şi reţinuă pe un termen de 72 de ore. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 22 de ani, domiciliată în r-nul Călărași.

În cadrul audierilor aceasta şi-a recunoscut vinovăţia, declarând că ar fi sustras telefonul mobil după care l-ar fi vândut la prețul de 10000 lei. Telefonul urmează a fi depistat  de către poliţişti şi  returnat victimei. Tânăra este cercetat penal pentru  furt, iar  legislația penală în vigoare,  prevede sancţiunea cu amendă în mărime de pînă la 32 500  lei sau  muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore, sau închisoare de pînă la 2 ani.

 


Riscă până la 5 ani de închisoare pentru răpirea unui automobil

Locuitor al capitalei reținut pentru furtul unui telefon


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""