Infractiuni descoperite

09
aug
eye

A răpit un automobil după care l-a accidentat, făptașul riscă până la 3 de închisoare


În dimineața zilei de 3 august curent, polițiștii sectorului Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au fost alertați de către un bărbat în vârstă de  36  ani, comunicând că i-a fost răpit automobilul de model ,, Nissan” în valoare de 160 000 lei, care era parcat pe str. Unirii din com. Stăuceni. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului Botanica pentru stabilirea circumstanțelor.

Astfel în urma măsurilor întreprinse de polițiști, automobilul a fost depistat accidentat, în scurt timp în sectorul Ciocana. Ulterior ofițerii de investigație au reținut și suspectul, un tânăr, cu vârsta de 19 ani, originar din r-nul Ialoveni. Acesta a fost escortat la inspectorat pentru audieri și stabilirea circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale individual și-a recunoscut vinovăția, comunicând că a pătruns în automobil prin acces liber și l-a răpit cu scopul de a se plimba prin capitală.

La moment acesta este cercetat penal în stare de libertate pentru răpirea mijlocului de transport,  care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 29 000 lei la 67 500 lei, cu închisoare de la 1 la 3 ani. Deasemenea acesta va fi atras la răspundere și pentru comiterea accidentului rutier .


Reținut și cercetat penal, după ce a jefuit un tânăr de telefonul mobil

Cercetați penal pentru furt din locuință


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""