Infractiuni descoperite

02
dec
eye

A sustras 4 roți cu scopul de a le vinde, dar a fost reținut de Polițiști


Un bărbat în vârstă de 29 ani, originar din r-nul. Ialoveni, în urma măsurilor întreprinse, a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Centru al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru sustragerea a patru roți.

Polițiștii au fost alertați la data de 22 noiembrie, de către proprietarul automobilului de model ,,Wolkswagen T4’’, care a comunicat că i-au fost sustrase patru roti. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Astfel la locul faptei forțele de ordine au stabilit că făptașul prin deteriorarea lacătului a pătruns în automobil de unde a sustras roțile, căuzând proprietarului un prejudiciu în sumă de 11 000 lei.

Ulterior în urma măsurilor întreprinse de polițiști individul a fost identificat și reținut fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale bărbatul și-a recunoscut vinovăția comunicând că a sustras roțile cu scop de le vinde și obține un profit.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru furt, infracțiune care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 la 67 500 lei,   muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.


Doar în şase zile, în Capitală s-au produs peste 356 accidente rutiere.

Reținută de Polițiștii sectorului Botanica pentru comiterea a trei furturi


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""