Social utile

07
dec
eye

Acţiuni comune dintre Poliţie şi APL la contracararea comerțului neautorizat stradal


În scopul combaterii comerțului neutorizat pe teritoriul  sectorului Ciocana, angajații Inspectoratului de Poliție Cicana de comun cu reprezentanţii Administrației Publice Locale, au instituit grup de lucru și elaborat planul de acțiuni întru combaterea fenomenului dat.

Polițiștii Secției Securitate Publică a Inspectoratului de Poliție Ciocana de comun cu angajații preturii, au realizat un complex de măsuri de prevenire și lichidare a comerțului stradal.
În urma verificărilor efectuate pe bulevardul Mircea cel Bătrîn, str. Petru Zadnipru,  Igor Vieru și Aleco Russo, comercianții ambulanți neautorizați, au fost informați cu privire la norma legală care interzice comerțul în stradă, sancțiunile care survin în urmă încălcării legislației în domeniul comerțului neautorizat și modalitatea amplasării acestora în piața din sectorul Ciocana.
Astfel,  în rezultatul măsurilor efectuate, au fost informați cetățenii sectorului că produsele procurate trebuie să fie din magazinele specializate, dar nu din stradă și să nu încurajeze comercianții ambulanți de a desfășura activitatea de comerț ilegală.
Totodată, a fost stabilită o rută de patrulare formată din trei angajați ai Inspectoratului de Poliție și un funcționar public din cadrul Preturii sectorului Ciocana cu statut de agent constatator.
În acest context polițiștii și angajații preturii sectorului Ciocana, vor fi implicați zilnic pe adresele sus indicate, la menținerea ordinii publice și neadmiterea comerțului stradal.


Poliția Capitalei continuă activitățile activitățile profilactice pe timp de noapte

Grupare specializată în comiterea traficului de persoane, destructurată la Chişinău


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""