Social utile

21
noi
eye

Acţiunile de responsabilizare a taximetriştilor, desfășurate de către Poliția Capitalei și ANTA  continuă.


Cauciucuri uzate, dispozitive de iluminare a farurilor nefuncţionabile, lipsa testării tehnice, unele automobile fiind chiar într-o stare periculoasă pentru transportul pasagerilor, reutilări neautorizate, plăcuţe de înmatriculare ce nu corespund standardelor necesare, lipsa autorizaţiilor necesare efectuării transportului de pasageri, omisiunea eliberării bonurilor fiscale pentru deplasare, acestea sunt doar o parte din încălcările relevate.

Menţionăm că, contolul inopinat înainte de ieșire în cursă, desfășurate de către Poliția Capitalei în colaborare cu Inspectoratul Național de Patrulare și Agenția Națională a Transporturilor Auto (ANTA) continuă.

Astfel, în perioada 11-22 noiembrie 2019, urmare a acțiunilor întreprinse, polițiștii au constatat 21 de contravenții, diverse încălcări și abateri de la normele tehnice.

Politiştii au fost plăcut surprinşi de reacţia pozitivă a societăţii care saluta acţiunile desfăşurate. Astfel, pe parcursul activităților efectuate, au fost primite mulţumiri şi solicitări pentru explicarea unor reglementări legale precum şi verificarea actelor personale, pentru a clarifica unele neclaritati pe care participanţii la trafic le aveau.

Poliția solicită, nu vă puneți în pericol viața proprie și a cetățenilor!


Minor aflat în căutare pentru furtul unui telefon, reținut de polițiștii sectorului Râșcani

Reținuți de către Polițiști pentru jaf stradal


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""