Social utile

04
feb
eye

Activități informativ-educative desfășurate în școlile și liceele din Capitală de către Polițiști


Poliția Capitalei continuă activitățile informativ-educative în școlile și liceele din Capitală, orientate spre combaterea fenomenului infracțional, a delicvenței juvenile și a victimizării în rândurile elevilor și adolescenților.

Astfel, azi 04 februarie, șeful IP Ciocana Ruslan SAACHIAN, împreună cu angajatele Secției Securitate publică Carolina Chirilescul și Anna Teodorescu, au desfășurat o activitate informativă cu elevii claselor 10-12-a, din cadrul  Liceului Teoretic cu Profil Sportiv.

Scopul activității desfăsurate de polițiști a fost  orientat la sensibilizarea elevilor  și aducerea la cunoștință a problemelor adolescenței și viciilor din societate contemporană, cât și  riscurile la care se expun aceștia zi de zi. Totodată polițiștii au venit cu un șir de  activități informative și în rândurile elevilor și adolescenților, prin care fapt se dorește ca tânăra generație să crească și să se dezvolte într-un mediu sănătos.

În acest context, asistenta medicală a instituției, doamna Tatiana Tatarin, a adus la cunoștința elevilor, efectele negative cu referire la consumul de alcool, tutun și droguri și consecințele acestor viicii  asupra sănătății copiilor și adolescenților.

Totodată polițiștii au ținut să reamintească elevilor, dacă sunt martori la o contravenție sau infracțiune, neîntârziat să apeleze cu încredere la serviciul unic 112, sau la cel mai apropiat sector de poliție.


Anunță Poliția , dacă recunoști persoanele din imagini !

Riscă până la 3 ani de închisoare pentru răpirea mijlocului de transport


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""