Infractiuni descoperite

21
iun
eye

Activități proactive organizate la taberele de odihnă pentru copii, de către Poliția Capitalei


Poliţia Capitalei pe parcursul perioadei estivale, a planificat un şir de activităţi proactive cu vizitarea taberelor de  odihnă cu sejur de zi  pentru copii

Astfel, pe parcursul săptămânii curente, polițiștii au desfășurat mai multe activități proactive la taberele din capitală, cu sejur de zi, pentru copii. La activitățile dedicate copiilor au participat polițiștii, angajații Centrului Chinologic și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI, care au familiarizat copiii cu regulile de securitate şi comportament în stradă, regulamentul circulţaiei rutiere, consecinţele negative ale consumului de droguri, alcool şi tutun,  drepturile şi obligaţiile copilului, riscurile la care sunt expuşi în timpul vacanţei de vară.

De asemenea copiii au avut parte de prezentări și au fost implicați în activitățile și concursurile care au fost prezentate și desfășurate de polițiști. Copiii s-au distrat și au rămas mulțumiți de activitățile desfășurate, totodată acumulând informații utile.

Astfel, în cadrul activităților desfășurate au fost informați și sensibilizați aproximativ 350 de copii, fiindu-le distribuite pliante informative către finele evenimentului.

Este de menționat că de la începutul perioadei estivale, Poliția Capitalei a desfășurat sesiuni de informare în cadrul taberelor de odihnă pentru copii, fiind familiarizați cu recomandări aproximativ 3 000 de copii.

Poliția Capitalei în limita competențelor stabilite prin lege, va depune în continuare toată diligența pentru asigurarea executării legii în interesul superior al copilului și comunității, pentru apărarea drepturilor, libertăților fundamentale, demnității umane și vor întreprinde în continuare toate măsurile ce se impun, pentru a crea tinerei generații un mediu cât mai sigur.


Tânăr de 26 de ani, reținut de polițiști pentru huliganism

Recidiviști reținuți de polițiști pentru pungășie


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""