Infractiuni descoperite

29
noi
eye

Activitățile proactive demarate de Poliția Capitalei continuă


Poliția Capitalei continuă  activităţile proactive planificate la compartimentul prevenirea şi combaterea criminalităţii, consumul şi traficul de droguri, actele de huliganism, precum şi infracţiunile patrimoniale, pentru ca locuitorii capitalei să se simtă în siguranță.
Batalionul de Patrulare și Reacționare Operativă a sectorului Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, cu suportul  angajaților BPDS “Fulger” și DTC a MAI, au intervenit la aplanarea a două conflicte care s-au iscat la localurile de agrement din sectorul Botanica.

În primul caz, paza unui local de agrement din bd. Dacia, a solicitat ajutorul polițiștilor comunicând că bărbat în stare de ebrietate face gălăgie și vrea să intre în local. La fața locului forțele de odine au stabilit că bărbatul de 36 ani, fiind în stare de ebrietate dă dovadă de un comportament agresiv și sare la bătaie, la cerințele legale a polițiștilor bărbatul nu sa conformat, astfel fiindu-i aplicate mijloacele speciale.

Un alt caz a avut loc în fața localului de pe str. Burebista, unde un grup de persoane  fiind în satare de ebrietate făceau gălăgie și aveau un comportament agresiv.

În ambele cazuri persoanele ce au încălcat normele morale și tulburat ordinea publică şi liniştea, au fost conduși la Inspectoratul de Poliție Botanica, ei fiind documentați prin prisma art. 354 și 336 Codul Contravențional, “ Huliganismul nu prea grav” și “Nesubordonarea cu reavoinţă dispoziţiei   sau cererii legitime a colaboratorului organelor  de ocrotire a normelor de drept”,  cu aplicarea amenzilor în mărime de 1500 lei.


Reținut de Poliția Capitalei, pentru tâlhării

Riscă până la 7 ani de închisoare pentru jaf


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""