Social utile

23
ian
eye

Activitățile proactive în vederea combaterii fenomenului infracțional și activități de prevenire desfășurate de Poliția Capitalei


Poliția Capitalei continuă intensificarea activităților de prevenire cu caracter general, orientate spre combaterea fenomenului infracțional cât și desfășurarea activităților informativ-educative.

Astfel, angajații de poliție, au desfășurat activități de prevenire a cazurilor de pungășii, sustrageri din locuințe, sustrageri din automobile și accesorii ale acestora, jafuri și tâlhării. Totodată polițiștii de comun cu voluntarii Asociației Obștești “Bunicii Grijulii, în continuare desfăşoară activităţi de prevenire a accidentelor rutiere, inclusiv tamponării de pieton în adiacentul instituţiilor de învăţământ. Angajaţii Inspectoratelor teritoriale și Bunicii Grijulii, asigură securitatea pietonilor la trecerile pietonale din adiacentul instituţiilor de învăţămînt, între orele 07.30–09.30 şi 12.30-14.30. În scopul formării comportamentului responsabil pentru viaţa şi sănătatea proprie şi a celor din jur, inclusiv învăţarea şi respectarea regulilor de circulaţie rutieră.

Atenție!!! Dacă sunteți martori la o contravenție sau infracțiune, nu fiți indiferenți, apelați cu încredere la serviciul de urgenţă  112, sau adresați-vă la cel mai apropiat sector de poliţie.


Tânăr cercetat penal pentru comiterea unui jaf

Reținut de polițiști pentru un șir de furturi din instituțiile de învățământ și spitale


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""