Social utile

16
mai
eye

Activități proactive în vederea combaterii fenomenului infracțional și activități de prevenire desfășurate de Poliția Capitalei


În scopul asigurării unui climat de siguranță a locuitorilor și oaspeţilor Capitalei și a reacționării prompte la apelurile de urgență a cetățenilor, în perioada 16-17 mai, Poliția va desfășura măsuri de prevenire a delictelor, inclusiv în locurile publice, parcuri, centre și locuri de agrement din mun. Chișinău.
Astfel, zilnic în orele nocturne urmează a fi antrenate câte 10 echipe auto mixte de patrulare, cît și pedestre, cu implicarea polițiștilor din inspectoratele teritoriale din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău de comun cu angajații BPDS “Fulger” și Inspectoratul Național de Patrulare.
Totodată, angajații Inspectoratului General de Carabinieri vor intensifica patrularea străzilor din capitală.
Intensificarea măsurilor și reacționarea promptă a echipelor mixte are drept scop în deosebi combaterea contravențiilor și infracțiunilor în locurile publice unde cetățenii pot deveni potențiale victime. O atenție sporită se va atrage la cazurile de deteriorare și vandalizare a mijloacelor de transport, care în ultima perioadă sunt mai frecvente pe teritoriul Capitalei.
În acest context Poliția Capitalei intervine cu recomandarea către cetățeni a fi receptivi de a sesiza Poliția despre orice faptă anitisocială și să respecte cerințelor legitime ale forțelor de ordine.


Reținuți de polițiștii sectorului Râșcani pentru furtul unui cărucior

Hoți de accesorii auto surprinși de camerele de supraveghere


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""