Social utile

16
mar
eye

Află cine sunt cei mai fideli prieteni ai copiilor


Buna dimineața! Mă numesc R.R, sunt bunică și am un nepoțel care îl duc și îl aduc de la școală zilnic, deoarece părinții sunt antrenați în activitățile cotidiene. Recent, am văzut  la intrarea în instituția de învățământ un poster al Poliției, prin care este demarat concursul „Bunicii grijulii-prietenii mei din comunitate”, prin care sunt îndemnate persoanele de vârsta a 3-a, de a participa activ în educarea tinerii generații. Ideea dată ma cointeresat, doresc să particip activ, pentru a fi utilă comunității în care trăiesc.  Unde ași putea să mă adresez?

Poliția Capitalei zilnic recepționează mesaje prin care cetățenii, în deosebi persoanele de vârsta a 3-a sunt cointeresați de a participa activ în educația tinerii generații.

Astfel, Poliția națională a lansat proiectul ,,Bunicii Grijulii”, prin care ne propunem să consolidăm parteneriatul între toți actorii societăţii.

Ca urmare, în capitală este în plină desfășurare campania de informare a părinților și copiilor în instituțiile de învățământ preuniversitar, despre demararea Concursului „Bunicii Grijulii – prietenii mei din comunitate”, condițiile concursului, precum și premiile care vor fi oferite câștigătorilor.

Proiectul are drept scop, familiarizarea copiilor cu regulile de siguranță personală, respectarea regulilor de circulație rutieră, consolidarea unui dialog între tânăra generație și persoanele de vârsta a treia, care le v-a acorda posibilitatea de a beneficia de mai multă comunicare și de a-și împărtăși înțelepciunea și experiența lor de viață și a crea un viitor sigur.


Cantitate impunătoare de droguri depistată şi ridicată de Poliţia Capitalei

Riscă până la 4 ani de închisoare pentru furt


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""