Infractiuni descoperite

25
mar
eye

Alertă falsă cu bombă, la Curtea de Apel Chișinău


Pe 24 martie curent, la serviciul unic 112, a parvenit un apel telefonic anonim, prin care a fost comunicat că în sediul Curții de Apel Chișinău este instalat un dispozitiv explozibil. La fața locului imediat s-au deplasat și intervenit toate serviciile specializate, care au evacuat angajații și au încercuit zona. În urma cercetărilor demarate, nu s-a depistat nimic suspect.

Ca urmare a acțiunilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de polițiștii sec. Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a fost identificat autorul apelului.  Acesta s-a dovedit a fi un minor în vârstă de 10 ani, originar dintr-o localitate a r. Leova. Minorul fiind audiat de polițiști în prezența părinților, acesta și-a recunoscut vinovăția, comunicând că ar fi făcut o glumă fără a-și da seama de consecințe.

Reieșind din vârsta subiectului faptei, răspunderea pentru încălcarea legislației o vor purta-o părinții minorului. Aceștia riscă o amendă în mărime de la 450 la 900 lei sau muncă neremunerată de la 40 la 60 de ore.

În acest context, Poliția Capitalei face apel către părinți să supravegheze permanent copiii.


Doi tineri sunt căutați de Poliția Capitalei

Bărbat aflat în căutare de către Poliție pentru jaf și escrocherie, reținut și plasat în penitenciar


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""