Social utile

14
feb
eye

Angajații Poliției Capitalei –  donatori voluntari de sânge


În conformitate cu pct. 4.2. al Programului naţional de securitate transfuzională şi autoasigurare a ţării cu produse sangvine pentru anii 2017-2021, angajații subdiviziunilor Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, începând cu ziua de 14 februarie 2018 participă  la donările voluntare de sânge în cadrul Centrului Naţional de Transfuzie a Sîngelui.

Activitatea de recrutare a donatorilor de sânge, este programată pe parcursul săptămânii curente, se racordează la cerinţele sporite ale instituţiilor medico-sanitare de componente sangvine, având o susţinere viabilă din partea angajaţilor poliţiei capitalei.

În corespundere cu necesităţile programului, cu susţinerea administraţiei Centrului, în persoana dnei Doina Banari, chiar în prima zi de participare,  au fost recoltate produse sangvine de la 27 angajaţi din cadrul Direcției de Poliție mun.Chișinău, Batalionul serviciului de escortă şi pază și Inspectoratele de poliție Centru și Botanica, urmînd a fi antrenate în acest proces şi alte unităţi din componenţa entităţii (Ciocana, Rîşcani, Buiucani, Batalionul de reacţionare operativă).


Reţinut de către poliţişti pentru huliganism

Atenţie la buzunare ! Doi hoţi reţinuţi în flagrant delict


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""