15
sep
eye

Atacau femei în stradă şi le deposedau de bijuterii


Doi tineri cu vârstele de 21 şi respectiv 29 ani, domiciliaţi în capitală, au fost reţinuţi de către angajaţii IP Buiucani al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, fiind bănuiţi de săvârşirea unui şir de jafuri stradale. Indivizii atacau prin suprindere doar femei şi le deposedau de lanţurile din aur de la gât. Bunurile sustrase erau vândute la casele de amanet.

În cadrul  acţiunilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală poliţiştii au constatat că bănuiţii ar fi fost implicaţi şi la comiterea furturilor din instituţiile de agrement. Urmăreau cu atenţie bunurile materiale lăsate fără supraveghere de către victime, apoi le sustrăgeau. Astfel ţinteau telefoane mobile, tablete sau alte lucruri de preţ.

Actulamente ei sunt cercetaţi penal în stare de arest pentru furturi şi jafuri stradale. Totodată forţele de ordine investighează toate circumstanţele, privind  complicitatea lor în alte cazuri înregistrate în capitală. Conform prevederilor legislaţiei penale în vigoare ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 pînă la 7 ani. În context, poliţia capitalei solicită persoanelor care au avut de pătimit să se adreseze cu o plângere la Inspectoratul de Poliţie a sectorului Buiucani, situat pe strada Calea Ieşilor 12.

Totodată Direcţia de Poliţie a mun. Chişinău recomandă cetăţenilor să apeleze în caz de urgenţă Serviciul specializat 902.

 


Linie clandestină de contrafacere a detergenţilor, descoperită de poliţie

Grave încălcări depistate de poliţie la o întreprindere privată de patiserie din capitală


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""