Infractiuni descoperite

12
noi
eye

Atenție la buzunare! 2 pungași reținuți de Poliția Capitalei


Doi bărbați cu vârstele de 43 și 45 ani, originari din mun. Chișinău și r-nul. Criuleni, au fost reținuți de polițiștii Secției combaterea infracțiunilor în locuri publice și transport urban din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru pungășii. Anterior aceștia s-au dovedit a fi judecați pentru infracțiuni analogice.

Primul caz a avut loc pe data de 26 octombrie, în maxi-taxi nr.171, în timpul deplasării  pe bd. D. Cantemir până la str. Tighina, individul în vârstă de 45 de ani, a sustras pe ascuns din buzunarul scurtei  tânărului portmoneul în care se aflau actele de identitate și mijloace bănești în sumă de 400 lei, cauzând victimei un prejudiciu în sumă de 600 lei. În urma măsurilor întreprinse individul a fost reținut pe urme fierbinți.

Al doilea caz a avut loc pe data de 05 noiembrie, în rutiera 112, când bănuitul profitând de neatenția minorei de 16 ani, i-a sustras din geantă portmoneul în care se aflau mijloace bănești în sumă de 230 lei. Individul a fost reținut în flagrant, asupra lui fiind depistat portmoneul sustras de la minoră.

Indivizii sunt cercetați penal pentru ,,Pungășie”, faptă care conform legislației penale în vigoare, se pedepseşte cu amendă , muncă neremunerată în folosul comunității , sau cu închisoare de până la 2 ani.


Grupare criminală specializată în sustragerea automobilelor de lux, destructurată de polițiști și procurori

Droguri în valoare de 40 000 lei, depistate și ridicate de Polițiștii sectorului Centru


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""