Infractiuni descoperite

13
feb
eye

Atras la răspundere contravențională pentru Huliganism


În urma măsurilor întreprinse de  către ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Rîșcani al DP mun.Chișinău, a fost reținut un bărbat de 36 de ani, originar din or. Florești, pentru comiterea unui huliganism nu prea grav.

Acesta, la data de 25 ianuarie, în jurul orei 19:00 din intenții hulihanice a aruncat câte un obiect confecționat artizanal, asemănător unui dispozitiv explozibil, în incinta unei organizații de Creditare Nebancară și în incinta unui magazin de telefonie mobilă, ambele amplasate pe str. Kiev din sect. Râșcani. La fața locului s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului și toate serviciile specializate, pentru stabilirea circumstanțelor.

În urma examinării  de către Secția Tehnico-Explozivă a CTC-EJ al IGP, s-a stabilit că obiectele sunt confecționat din produse alimentare și nu prezintă pericol.

Astfel, prin acțiunile lui, individul a sistat activitatea magazinului de telefonie mobilă și a organizației de creditare.

În cadrul audierilor bărbatul și-a recunoscut vinovăția comunicând că a recurs la așa gest din motiv că avea datorii la organizația de creditare iar  magazinul de telefonie mobilă nu i-a oferit telefon în credit.

Bărbatul este documentat prin prisma art. 354 a Codului contravențional ,,Huliganism nu prea grav”, iar conform legislației acesta riscă o amendă de la 300 la 1 500 lei sau  muncă neremunerată în folosul comunității de la 20 la 60 ore.


Cercetat penal pentru circulaţia ilegală a drogurilor

Dacă îi recunoști anunță Poliția !


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""