Infractiuni descoperite

07
mar
eye

Au furat dintr-un butic dupa  care l-au incendiat


Ofițerii de investigație ai sectorului Râșcani din cadrul Direcției de Poliție mun.Chișinău cu suportul angajaților Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială ”Fulger” din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei, au reținut doi bărbați cu vârstele de 22 ani și respectiv 32 ani și o doamnă în  vârstă de 36 ani, locuitori ai capitalei, fiind suspectați de săvârșirea unui furt dintr-un butic situat pe strada N.Dimo, specializat în vânzarea produselor cosmetice și chimice, după care au incendiat buticul. Indivizii au fost escortați la Inspectorat pentru audieri.

Incidentul a avut loc la data de 2 ianuarie curent, polițiștii sectorului Râșcani mun.Chișinău fiind alertați că pe strada N.Dimo arde un  butic, imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru documentarea cazului. La fața locului după stingerea incendiului de către pompieri, forțele de ordine au stabilit că a fost incediat intenționat.

În cadrul acțiunilor speciale de investigații și de urmărire penală, polițiștii au acumulat probe suficiente  ce demonstrează complicitatea lor în acest caz. Fiind audiați de forțele de ordine supecții și-au recunoscut vinovăția, comunicând că au pătruns în butic de unde au sustras mijloace financiare în sumă de 33 600 lei, după care au incendiat chioșcul pentru a tăinui infracțiunea. Astfel cauzândui agentului economic un prejudiciu în sumă de 107 300 lei.

Totodată poliţiştii desfăşoară investigaţii suplimentare de stabilire a complicităţii acestora  în alte cazuri înregistrate pe teritoriul Capitalei.

În acest context a fost pornită cauză penală pentru furt. Conform legislației în vigoare bănuiții riscă o pedeapsă  cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

 


Consumator de droguri reţinut de echipajele mobile 902

Mesajul şefului Poliţiei Capitalei de Ziua Internaţională a Femeii


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""