20
mar
eye

Bănuit că ar fi furat bani din biserică


Un bărbat în vârstă de 31 ani, locuitor al comunei Revaca, a fost reţinut  de către angajaţii IP Botanica al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, fiind bănuit de pătrundere în biserica din localitate, de unde ar fi furat din cutia pentru donaţii mijloace băneşti în sumă de aproximativ  2000 lei.

Poliţia a fost alertată în dimineaţa zilei de 8 martie curent. Veniţi la faţa locului poliţiştii au constatat că hoţul a forţat uşa de la intrare cu o rangă metalică. Potrivit bărbatului, furtul  l-ar fi săvârşit în seara zilei de 7 martie curent. În cadrul audierilor el şi-a recunsocut vinovăţia în detalii, motivându-şi fapta, pentru că se afla în stare de ebrietate. Anterior el a mai fost judecat pentru infracţiuni similare.

În privinţa acestuia a fost dispusă iniţierea urmăririi penale sub aspectul prevederilor art. 186 alin.2 “Furtul” Cod penal. Bărbatul este cercetat penal în stare de libertate şi riscă amendă în mărime de la 6 000 până la 20 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţi de la 180 până la 240 ore sau închisoare pe un termen de până la 4 ani.

Direcţia de Poliţie a mun. Chişinău solicită cetăţenilor să sesizeze imediat Serviciul specializat 902 atunci când se comite o infracţiune sau contravenţie.

 

 

 


Grupare criminală reţinută în flagrant de poliţia capitalei

Poliţia capitalei a deconspirat o linie clandestină de afumare a peştelui în asortiment


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""