30
mai
eye

Bănuit că ar fi furat trei automobile


Angajaţii IP Buiucani al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au reţinut un minor în vârstă de 16 ani, originar din raionul Nisporeni, fiind bănuit de furtul a trei unităţi de transport din sectorul Buiucani al capitalei. Minorul anterior a fost judecat condiţionat pentru infracţiuni similare înregistrate pe teritoriul raionului Nisporeni.

El a recunoscut poliţiştilor că automobilele le-ar fi furat cu scopul de a se plimba sau pentru a le vinde la metal uzat. Prima unitate de transport de model “Vaz”, a fost furată din curtea unui bloc de locuit din sectorul Buiucani, pe care intenţiona să o vândă la fier uzat, însă a fost procurată de un bărbat la preţul de  2 000 lei. Celelalte două automobile de modelele ”Vaz” şi ”Suzuki” au fost deteriorate în timp ce se deplasa spre Nisporeni, după ce le-ar fi răpit din Chişinău, fiind abandonate la marginea carosabilului.

Despre incidentele în care ar fi fost implicat minorul, poliţiştii au informat părinţii acestuia şi au dispus iniţierea a trei cauze penale pentru furt şi răpire de automobile. Dacă instanţa de judecata îl va recunoaşte vinovat de cele incriminate, minorul riscă amendă în mărime de la 10 000 la 20 000 lei sau închisoare pe un termen de la 1 până la 3 ani.

Direcţia de Poliţie a mun. Chişinău intensifică acţiunile în vederea prevenirii şi combaterii delicvenţei juvenile, în special pe parcursul vacanţei de vară.


Proxenetă reţinută în flagrant la Aeroportul Internaţional Chişinău

Poliţia a iniţiat un grup special de lucru, privind atacul asupra automobilului de încasare şi transportare a banilor


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""