Infractiuni descoperite

14
sep
eye

Bănuit că şi-ar fi ameninţat cu moartea fosta concubină


Un individ în vârstă de 47 ani, domiciliat în Capitală, a fost încătuşat de către ofiţerii de investigaţii ai sectorului Râşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, după ce au fost alertaţi de către fosta concubină. Acesta a fost reţinut pe o stradă din Capitală şi escortat la Inspectorat pentru audieri. Conform primelor informaţii şi circumstanţe documentate de către poliţişti, individul ar fi mers la domiciliu şi ar fi ameninţat cu un cuţit pe fosta concubină şi fiul ei minor. Potrivit victimei, anterior bănuitul ar fi stropit-o cu o soluţie necunoscută peste faţă şi ar fi ameninţat-o să nu se adrese după ajutor poliţiştilor, întrucât riscă să fie omorâtă.

Este de menţionat că bănuitul anterior a fost condamnat pentru atac tâlhăresc, iar în prezent este cercetat penal pentru ameninţarea cu omor ori cu vătămarea gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii. Dacă instanţa de judecată îl va recunoaşte vinovat de cele întâmplate,a tunci el riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11 000 lei la 15 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau  închisoare de la 1 la 3 ani.

Poliţia Capitalei solicită cetăţenilor să informeze neîntârziat serviciul 902 despre orice infracţiune sau contravenţie sesizată.


Încă patru “Sectoare de Vecinătate” formate în sectorul Râşcani al Capitalei

Recidivist anunţat în urmărire penală, reţinut de poliţiştii sectorului Râşcani


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""