10
mar
eye

Bănuiţi de furturi din locuinţe în proporţii deosebit de mari


Doi indivizi cu vârstele de 23 şi respectiv 29 ani, anterior judecaţi, domiciliaţi în capitală, au fost reţinuţi de către ofiţerii de investigaţii ai IP Râşcani al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, pentru săvârşirea furturilor din locuinţe în proporţii deosebit de mari. Operaţiunea de reţinere a avut loc cu suportul angajaţilor de la BPDS “Fulger” a IGP, în sectorul Buiucani.

Potrivit datelor acumulate în cadrul cauzelor penale iniţiate pentru furturi, poliţiştii au constatat precum că, bănuiţii ar fi pătruns în două locuinţe din comuna Grătieşti, de unde au furat bani şi bijuterii din aur în valoare de peste 200 000 lei. Aceştia ar fi intrat în case prin forţarea geamurilor din termopan. În cadrul audierilor s-a stabilit că indivizii se asigurau de lipsa proprietarilor, prin faptul că sunau mai întâi la uşă.

Actualmente ei sunt reţinuţi în Izolatorul de Detenţie Provizorie al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 până la 12 ani. Totodată sunt întreprinse acţiuni de investigaţii în vederea stablirii complicităţii în alte infracţiuni.

 


Jaful armat din sectorul Buiucani - DESCOPERIT

Reţinuţi şi bănuiţi de falsificarea mijloacelor financiare


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""