Infractiuni descoperite

08
noi
eye

Bărbat condamnat la 6 ani de închisoare, care de mai mult timp se eschiva de la răspundere penală, reținut de polițiștii sectorului Râșcani


Recent, ofițerii de investigație a Inspectoratului de poliție Râșcani al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în urma măsurilor speciale de investigație au reținut un bărbat în vârstă de 32 de ani, locuitor a capitalei, ce se afla în căutare pentru comiterea unui jaf. Bărbatul a fost anunțat în căutare, de către instanța de judecată a sect. Râșcani, pentru neprezentarea la organele de drept, în baza unei decizii a Curții de Apel, prin care individul a fost condamnat la 6 ani de închisoare.

Anterior individul fiind judecat pentru jafuri, tâlhării, furturi în proporții deosebit de mari.

Conform art. 61 Cod Penal al RM,  Pedeapsa penală este o măsură de constrîngere statală şi un mijloc de corectare şi reeducare a condamnatului ce se aplică de instanţele de judecată, în numele legii, persoanelor care au săvîrşit infracţiuni, cauzînd anumite lipsuri şi restricţii drepturilor lor.
Pedeapsa are drept scop restabilirea echităţii sociale, corectarea și resocializarea condamnatului, precum şi prevenirea săvîrşirii de noi infracţiuni atît din partea condamnaţilor, cît şi a altor persoane.


Polițiștii au reținut un bărbat care a comis o tâlhărie și un jaf în sectorul Centru al capitalei

Grupare criminală specializată în sustragerea automobilelor de lux, destructurată de polițiști și procurori


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""