Infractiuni descoperite

05
noi
eye

Bărbat din capitală cercetat penal pentru furt de bicicletă


Un bărbat de 35 de ani, locuitor al capitalei, a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru furtul unei  biciclete.

Cazul a avut loc pe data de 26 septembrie, polițiștii fiind alertați de către proprietar, un bărbat în vârstă de 34 ani, comunicând că din holul blocului de locuit, amplasat pe str. Teilor, i-a fost sustrasă bicicleta. La locul faptei bărbatul a declarat forțelor de ordine că a lăsat bicicleta în hol la etajul 1, iar când a coborât nu a mai găsit-o. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 10 000 lei. Totodată polițiștii au ridicat imaginile video de pe camerele de supraveghere care au surprins acțiunile individului.

Urmare a măsurilor de investigație întreprinse de polițiști a fost stabilit și identificat făptașul, fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale bărbatul și-a recunoscut vinovăția. Este de menționat că bărbatul nu este la prima abatere, anterior fiind judecat pentru infracțiuni analogice.

Individul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău și este cercetat penal pentru furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 la 67 500 lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore  sau cu închisoare de pînă la 4 ani.


Căutați pentru furt, dacă îi recunoști anunță poliția !

Doi tineri sunt cercetați penal în stare de arest, după ce au sustras bunuri în valoare de 43 000 lei


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""