Infractiuni descoperite

23
iun
eye

Bărbat reţinut pentru săvârşirea infracţiunilor patrimoniale


Bărbat în vârstă de 30  ani, domiciliat în capitală, anterior judecat  a fost reţinuţ şi documentat de ofițerii de investigație IP Botanica al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău pentru că ar fi pătruns tainic într-un garaj din or. Sângera mun. Chişinău, de unde a sustras două mașini de șlefuit, trei mașini de înșurubat, o mașină de sculptat în lemn, un cinci burgiuri-ciocan. Potrivit proprietarului, prejudicial material cauzat se ridică la suma de peste 12 000 lei.

În cadrul acţiunilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală, poliţiştii au constatat că bănuitul ar fi pătruns în garaj, prin acces liber. Incidentul a avut loc la data de 12 mai curent, în perioada de timp cuprins între ora 09:00 şi 18:00, când proprietarul nu se afla la domiciliu. Ulterior proprietarul depistând lipsa bunurilor menţionate imediat a informat Poliţia. Respectiv poliţiştii au depistat lucrurile furate, care au fost  vândute  unor persoane la preţuri reduse. Totodată au iniţiat o cauză penală pentru furt în proporții considerabile, care prevede amendă în mărime de la 32 000 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Actualmente suspectul se cercetează în stare de libertate. De asemenea poliţiştii întreprind măsuri speciale de investigaţii suplimentare în vederea stabilirii complicităţii lui în alte cazuri similare, înregistrate pe teritoriul capitalei.

În acest context Poliţia Capitalei recomandă cetăţenilor să-şi asigure bunurile personale corespunzător şi să respecte măsurile de siguranţă.


Căutat de Poliţia Capitalei pentru furt de portmoneu

Plante de cânepă şi cannabis depistate de Poliţia Capitalei în r. Ştefan Vodă


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""