Infractiuni descoperite

11
oct
eye

Băuturi alcoolice contrafăcute, depistate şi ridicate de Poliția Capitalei


În cadrul măsurilor de prevenire şi combatere a traficului ilicit de mărfuri, precum şi contrafacerea băuturilor alcoolice pe teritoriul capitalei, cât și a infracțiunilor contravenționale, pe  data de 9 octombrie curent , de către angajații Secției Securitate Publică a Inspectoratului de Poliție Buiucani, în comun cu Ofiţerii de investigare a fraudelor economice a Direcției de Poliție a  mun. Chișinău, au decospirat activitatea ilegală a unui bărbat în vârstă de 51 de ani.

Acesta comercializa băuturi alcoolice pe str. Calea Ieșilor direct din automobilul personal, în lipsa actelor  de proveniență, precum şi în condiţii antisanitare. Atât din  automobilul acestuia, cât și de la domiciliul bărbatului, au fost ridicate de către polițiști, 46 litri de băuturi alcoolice, dopuri din plută, și ustensile utilizate pentru îmbutelierea sticlelor. Dacă s-ar fi reușit comercializarea acestora, s-ar fi obținut un venit estimat la 2 300 lei.

În acest context s-a dispus ridicarea mărfurilor şi depozitarea acestora până la adoptarea deciziei instanţei de judecată. În privința bărbatului, a fost întocmit un proces verbal în baza art. 286 Cod Contravențional alin. (3) ,, Încălcarea regulilor de comercializare cu amănuntul a băuturilor alcoolice “, care se sancționează cu amendă de la 3000 la 4500 lei.

Poliţia Capitalei solicită cetăţenilor să procure produse doar din magazinele autorizate prin lege, întrucât îşi pun în pericol viaţa şi sănătatea, procurând băuturi alcoolice din puncte neautorizate.

 


Recidivist reținut de polițiștii sectorului Botanica pentru un șir de infracțiuni

Dacă recunoști indivizii , anunță Poliția ! Sunt căutați pentru furturi din locuințe!


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""