Social utile

22
apr
eye

Bilanțul accidentelor rutiere pe parcursul unei săptămâni


Pe parcursul săptămânii precedente angajaţii Secţiei supravheghere transport şi circulaţie rutieră din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au înregistrat şi documentat 23 accidente rutiere soldate cu 31 persoane traumate, dintre care 353 accidente rutiere soldate cu pagube materiale și au depistat un conducător auto în stare de ebrietate.

Accidentul rutier s-a produs la data de 20 aprilie ora 01:40, pe strada 27 August, din sectorul Buiucani a capitalei, unde șoferul conducând automobilul de model BMW a pierdut controlul volanului s-a tamponat în obstacol (pilon electric). La fața locului conducătorul unității de transport fiind testat cu alcool-tester, polițiștii au stabilit că în aerul expirat avea o concentrație de 0,73 mg/l de alcool. În acest context pentru comiterea accidentului rutier, șoferul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de 1 500 lei și 6 puncte de penalizare, iar pentru faptul că a urcat la volanul unității de transport în stare de ebrietate va fi pornită cauză penală pentru “ Conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate  alcoolică cu grad avansat sau în stare de ebrietate produsă  de alte substanţe”

Poliţia Capitalei atenţionează şi solicită conducătorilor auto, de a respecta cu stricteţe prevederile regulamentului circulaţiei rutiere, întrucât vor fi sancţionaţi conform legii şi privaţi de dreptul de a conduce mijloace de transport.


Armă și muniții deținute ilegal de un locuitor a comunei Stauceni, depistate de polițiști

Cercetat penal pentru furt , riscă până la 4 ani de închisoare


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""