Social utile

02
mai
eye

Bilanţul acţiunilor poliţiei pentru  perioada minivacanţei de 1 mai


Cu prilejul minivacanței de 1 mai,  în perioada 28 aprilie – 1 mai, în vederea sporirii nivelului de siguranță a cetățenilor și prevenirii victimizării, Poliția Capitalei de comun cu DTC al MAI, au desfășurat măsuri suplimentare de prevenire a fenomenului infracțional, în zonele verzi și locurile de odihnă în masă a cetățenilor. În acest sens fiind antrenați circa 1500 de polițiști.

În perioada indicată, în mun. Chișinău au fost înregistrate 61 de informații cu privire la infracțiuni după cum urmează, 1 caz de omor care a avut loc în sectorul Râșcani a capitalei, 4 cazuri de furturi din apartamente, 7 cazuri furturi din automobile și accesorii, pungășii 6 cazuri, 3 acte de huliganism și 40 de cazuri înregistrate cu privire la alte infracțiuni. De asemenea, au fost documentate 26 de persoane cu privire la contravenții fiindu-le întocmite dosare contravenționale.

Este de menționat  de către serviciul unic 112/902 au fost preluate 1685 apeluri a cetățenilor cu privire la incidente și informații despre infracțiuni. Batalionul de patrulare și reacționare operativă din cadrul Direcției de poliție mun.Chișinău, deplasându-se la 725 de solicitări parvenite din partea cetățenilor.

Totodată în această perioadă în mun. Chișinău au fost înregistrate 87 accidente rutiere, soldate cu 19 persoane traumate și 68 accidente rutiere cu pagube materiale.

Poliția Capitalei în continuare desfășoară activități în vederea diminuării fenomenului infracțional, sporirea climatului de siguranță a cetățenilor.

 

 


Reţinut în flagrant de poliţişti

 Suspectul în cazul alertei cu bombă la  Direcţia de învătământ  a fost identificat


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""