Social utile

18
aug
eye

Campania ,,Copil școlarizat – copil protejat”


La 18 august 2018, în contextul Campaniei demarate de către Inspectoratul General al Poliției cu genericul ,,Copil școlarizat – copil protejat”, de către subdiviziunile Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a fost desfășurată acțiunea de donare a rechizitelor școlare colectate, pentru copiii ce fac parte din familiile social vulnerabile din capitală și suburbii.

În cadrul activității a luat cuvînt șeful Direcției de Poliție a mun. Chișinău, dl Corneliu Groza, care a mulțumit voluntarilor pentru munca depusă, cît și donatorilor care au contribuit la școlarizarea copiilor defavorizați, enunțînd importanța școlii în dezvoltarea intelectuală a copiilor și instruirea viitoarei generații.

Pe parcursul evenimentului, copiii au fost serviți cu înghețată de către polițiști, ulterior, au urmărit cîteva elemente de dresaj a cîinelui din cadrul Poliției de Frontieră, de către angajații din cadrul BPDS ,,Fulger”, le-au fost demonstrate elemente de luptă corp la corp, la fel, copiii au avut posibilitatea să probeze mijloacele speciale și să vadă armele din dotarea Poliției, cît și să urce în autospeciala angajaților de la Inspectoratul General al Situațiilor de Urgență.

La final, a avut loc acțiunea de donare a coletelor pregătite cu rechizite pentru cei mici, cu toate cele necesare pentru a merge la școală.#copilscolarizat-copilprotejat, #polițiacapitalei, #buniciigrijulii, #terravalahia


Cercetat penal pentru circulaţia ilegală a drogurilor

Pungașii în vizorul Poliției ! Atenție la buzunare!


ARTICOLE SIMILARE

NOI LUCRĂM PENTRU TINE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""