Infractiuni descoperite

29
oct
eye

Cânepă și Marijuana în valoare de 100 000 lei, depistate și ridicate de către polițiștii sectorului Râșcani, de la domiciliul unui bărbat


Ofițerii de investigație din cadrul Inspectoratului de Poliție Râșcani au efectuat mai multe măsuri de investigație, astfel pe parcursul unei săptămâni a fost documentată activitatea ilicită a unui bărbat, suspectat de comercializarea drogurilor.

Ulterior a fost dispusă efectuarea percheziției autorizate în locuința bărbatului, unde a fost depistat un pachet din polietilenă cu substanțe narcotice de proveniență vegetală ,, Marijuana”, și 120 de fire de ,,Cânepă” . În cazul în care bărbatul reușea să le comercializeze era să să obțină un profit în sumă de 100 000 lei.
Plantele au fost ridicate, sigilate conform procedurii și expediate la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare, pentru efectuarea expertizelor. Este de menționat că bărbatul nu este la prima abatere, anterior fiind judecat pentru infracțiuni analogice și furturi.
Actualmente bărbatul este cercetat penal pentru circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 1 la 6 ani.
Totodată polițiștii în continuare întreprind măsuri speciale de investigație și urmărire penală în scopul stabilirii și altor persoane implicate.
Astfel, cetăţenii sunt rugaţi să infomeze la serviciul unic 112, atunci când deţin informaţii despre cultivarea plantelor cu conţinut narcotic.


Tânăr din capitală cercetat penal pentru circulația ilegală a drogurilor

Riscă până la 7 ani de închisoare pentru jaf


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""