Infractiuni descoperite

10
iun
eye

Cannabis depistat de către polițiști, într-o curte din sectorul Ciocana


Ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în urma măsurilor speciale de investigație au documentat activitatea ilicită a unui tânăr de 22 ani, domiciliat în sect. Ciocana, specializat în plantarea, cultivarea plantelor de “Cannabis”.

Astfel, polițiștii au efectuat o percheziție autorizată la domiciliul tânărului, unde au depistat 48 plante de “Cannabis”, care erau îngrijite de el chiar în ograda unde locuiește. Plantele au fost smulse, ridicate, sigilate și expediate în laboratorul criminalistic pentru efectuarea expertizelor. În dependenţă de rezultatele expertizei, tânărul va fi atras la răspundere conform legislației în vigoare.

Reamintim că, operațiunea “Mac-2019” a fost  iniţiată cu scopul de a combate traficul ilicit de droguri de origine vegetală, de depistare și nimicire a plantelor cu conținut narcotic, precum și identificarea persoanelor care le cultivă ilegal. Poliţia Capitalei va întreprinde toate acţiunile legale de contracare a infracţiunilor legate de droguri. Totodată, cetăţenii sunt rugaţi să infomeze la serviciul unic 112, atunci când deţin informaţii despre cultivarea plantelor cu conţinut narcotic.


Operațiunea ,,Mac-2019” în plină desfășurare

Minori cercetați penal pentru jaf


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""