Social utile

23
iun
eye

Căutat de Poliţia Capitalei pentru furt de portmoneu


 

Bărbatul care apare în imagini este căutat de către angajaţii Secţiei de combatere şi prevenire a infracţiunilor în locurile publice şi transport urban din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău și polițiștii Inspectoratului sectorului Centru, pentru că ar fi sustras un portmoneu cu bani, carduri bancare şi actele de identitate a unei tinere, în vârstă de 20 ani. Incidentul a avut loc la data de 18 iunie curent. Potrivit informaţiilor constatate de poliţişti, victima în timp ce se deplasa în troleibuzul  de pe linia 9 pe șos. Hâncești, în mod tainic, i-a fost furat portmoneul din geantă, fiindui cauzat un prejudiciu în sumă de 1700 lei.

În acest context au fost iniţiate acţiuni speciale de investigaţii la identificarea şi documentarea acestuia. Astfel persoanele care cunosc locul aflării lui, sunt rugate să comunice Poliţiei Capitalei la numărul de telefon             0 681 81 189.

El riscă să fie sancţionat cu  amendă în mărime de până la 42 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată


Hoţ de acumulatoare electrice de la lift reţinut de Poliţia Capitalei

Bărbat reţinut pentru săvârşirea infracţiunilor patrimoniale


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""