Social utile

27
iun
eye

Căutat de Poliția Capitalei pentru furt de telefon mobil


Ofiţerii de investigaţii ai Inspectoratului de Poliție a sectorului Râşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău sunt în căutarea individului din imagini. Acesta este suspectat de faptul săvârşirii unui furt de telefon mobil. Incidentul a avut loc la data de 13 iunie curent, într-un magazin de pe str. Armenească. Suspectul a intrat în magazin de unde în mod tainic a sustras un telefon mobil de model ,,Samsung,, lăsat fără supraveghere de angajata magazinului. Momentul sustragerii a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în magazin. Astfel cauzândui victimei un prejudiciu în sumă de 3000 lei.

Cetăţenii care l-au recunoscut, sunt rugaţi să comunice informaţiile la numărul de contact: 0 696 76 136.  Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

Conform legislaţiei penale în vigoare, suspectul riscă să fie cercetat penal pentru furt şi sancţionat cu amendă în mărime de până la 32 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Poliţia Capitalei solicită cetăţenilor să asigure corespunzător bunurile materiale.


Plante de cânepă şi cannabis depistate de Poliţia Capitalei în r. Ştefan Vodă

Căutat de poliţiştii sectorului Centru, pntru furt dintr-un oficiu


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""