Social utile

18
sep
eye

Căutat pentru jaf , dacă îl recunoști anunță Poliția!


Bărbatul care apare în imagini este căutat de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Ciocana al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind suspectat de comiterea unui jaf.

Polițiștii au fost alertați în noaptea de 12 august, de către un tânăr în vârstă de 20 de ani, comunicând că a fost jefuit. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului de Poliție  Ciocana pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. La locul faptei victima a comunicat că în timp ce se deplasa pe bd. Mircea cel Bătrân, de el s-a apropiat un bărbat și aplicând violența, în mod deschis i-a sustras portmoneul cu mijloace bănești. Astfel fiindu-i cauzat un prejudiciu în sumă de 7 100 lei.

În acest context a fost pornită o cauză penală pentru jaf, în cadrul căreia sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii şi de urmărire penală. Dacă  va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Persoanele care l-au recunoscut sau deţin careva informaţii despre identitatea şi locul aflării acestuia, sunt rugate să informeze Poliţia la numărul de telefon: 069288922. 

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.


Doi tineri cercetați penal pentru furt, de către polițiștii sectorului Râșcani

Cercetați penal pentru furt


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""