Infractiuni descoperite

08
apr
eye

Căutată de polițiștii sectorului Centru pentru furt


Femeia care apare în imagini este căutată de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind bănuită de comiterea unui furt.

Cazul a avut loc la data de 22 ianuarie, în timp ce suspecta se afla în incinta unui magazin amplasat pe str. Tiraspol din sec. Centru, folosindu-se de neatenția victimei în vârstă de 50 de ani, i-a sustras un plic în care se aflau mijloace bănești în sumă de 200 euro.

În context, a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru furt. Aceasta riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32 500 lei 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Astfel, persoanele care au recunoscut femeia din imagini sunt rugate să informeze neîntârziat poliţia la numerele de telefon:  068923117 sau 112.

Totodată, Poliţia Capitalei recomandă cetăţenilor să-şi asigure eficient bunurile personale în vederea prevenirii şi combaterii infracţiunilor patrimoniale.

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.


Recidivist reținut pentru furt

Tânăr din raionul Cantemir  reținut de polițiștii sectorului Buiucani pentru jafuri


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""