Social utile

01
noi
eye

Căutați pentru furt, dacă îi recunoști anunță poliția !


Tinerii care apar în imagini sunt căutați de polițiștii Inspectoratului de Poliție Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind bănuiți de comiterea unui furt.

Cazul a avut loc la data de 24 octombrie, în timp ce supecții se aflau pe bd. D. Cantemir, folosindu-se de neatenția victimei, un bărbat în vârstă de 46 ani, i-au sustras cardul bancar. Ulterior indivizii cu cardul bancar sustras au efectuat mai multe tranzacții de extragere a banilor, achitând pentru cumpărături. Astfel au cauzat victimei un prejudiciu în sumă 5 240 lei.

În context, a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru furt. Conform legislației în vigoare aceștia riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32 500 lei 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Astfel, persoanele care au recunoscut indivizii din imagini sunt rugate să informeze neîntârziat poliţia la numărul de telefon:  069 880 553.

Totodată, Poliţia Capitalei recomandă cetăţenilor să-şi asigure eficient bunurile personale în vederea prevenirii şi combaterii infracţiunilor patrimoniale.

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.


Verificări demarate de polițiști la întreprinderile specializate în domeniul transportului de încărcături de mare tonaj

Bărbat din capitală cercetat penal pentru furt de bicicletă


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""