06
mar
eye

Cazinou deconspirat într-un bar din Durleşti


Ofiţerii de investigare a fraudelor economice din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au depistat patru aparate de jocuri de noroc, camuflate într-un bar din orăşelul Durleşti. Aparatele se aflau într-o anexă a încăperii, unde aveau acces doar clienţii fideli.  Proprietarul firmei, în vârstă de 33 ani, n-a putut prezenta poliţiştilor actele obligatorii ce i-ar permite desfăşurarea jocurilor de noroc.

În cadrul cercetărilor demarate la faţa locului, ofiţerii de poliţie au constatat că, banii încasaţi de la clienţi, nu erau reflectaţi în contabilitatea firmei. Aparatele de joc instalate, erau dotate cu dispozitive de recepţionare a banilor, fără să elibereze bonuri confirmative de încasare. În context, poliţiştii au decis să sigileze şi să ridice aparatele pentru ulterioara expertiză de specialitate. Astfel va fi posibilă stabilirea originii precum şi procedura de standartizare prevăzută de legislaţia în vigoare.

Actualmente poliţiştii adună informaţii în vederea constatării prejudiciului adus statului, iar responsabilii din cadrul firmei riscă să fie cercetaţi sub aspectul evaziunii fiscale.

 

 

 


Jafuri stradale descoperite de poliţişti ”pe urme fierbinţi”

Reţinut în momentul când ar fi încercat să vândă un permis de conducere falsificat


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""