Social utile

07
iul
eye

Cel mai bun pluton premiat cu “Trofeul transmisibil”


Astăzi, în cadrul unei şedinţe de bilanţ a fost desemnat “Cel mai bun pluton” al Batalionului Reacţionare Operativă, prin ordinul şefului Poliţiei Capitalei, Corneliu GROZA, cu înmânarea “Trofeului transmisibil”, în contextul rezultatelor obţinute în activitatea de reacţionare promtă la informaţiile parvenite despre infracţiuni sau contravenţii, precum şi pentru participarea activă la combaterea criminalităţii stradale.

Prin urmare este de menţionat că, pe parcursul a 6 luni de activitate, echipajele mobile 902 au efectuat 358 de reţineri în flagrant delict, ceea ce constituie o creştere în comparaţie cu perioada analogică a anului 2016 – 235 reţineri, fiind localizaţi şi încătuşaţi 520 suspecţi şi complici. Iar 120 de persoane au fost reţinute şi bănuite în comiterea a 78 de furturi, 35 infracţiuni comise în locuinţe sau încăperi şi 23 de cazuri din automobile. Totodată au fost retinuţi 2040 de contravenienţi pentru nesubordonare, încălcarea regulilor de comerţ, tulburarea ordinei şi liniştii, injurie, consumul de băuturi alcoolice în spaţiul public şi altele.

De la începutul anului echipajele mobile ale Batalionului Reacţionare Operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au reacţionat şi intervenit la 25 779 apeluri de urgenţă efectuate de către cetăţeni.


Situaţia accidentelor rutiere în ultimele 24 de ore

Percheziţii autorizate şi reţineri în raionul Vulcăneşti


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""