Infractiuni descoperite

20
feb
eye

Cercetat penal de către polițiștii sectorului Botanica pentru jaf stradal


Ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în urma măsurilor întreprinse, au identificat și reținut un tânăr, pentru comiterea unui jaf stradal. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 25 ani originar dintr-o localitate a raionului Șoldănești, anterior judecat pentru escrocherie.
Polițiștii au fost alertați în seara de 9 februarie curent de către victimă, o femeie în vârstă de 61 de ani, care a comunicat că în timp ce se deplasa pe șos. Muncești, un individ în mod deschis i-a sustras geanta. La locul faptei imediat s-a deplasat grupa operativă, care au stabilit că femeia a fost deposedată de geantă în care se afla bunuri materiale: portmoneul cu mijloace bănești, telefonul mobil de model ,,Samsung”, un card bancar și actele de identitate, după care a fugit înr-o direcție necunoscută.Prejudiciul a fost estimat de victimă la 5 720 lei.
Urmare a măsurilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de polițiști, individul a fost localizat și reținut fiind escortat la inspectorat, pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția.
Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău și este cercetat penal pentru ,,Jaf”, care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu închisoare de la 5 la 7 ani.


Riscă privare de libertate pentru un termen de până la 15 ani pentru Circulația ilegală a drogurilor

Recidiviști reținuți pentru pungășii comise în transportul public


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""