08
oct
eye

Cercetat penal de polițiștii sectorului Râșcani, pentru furt   


 

Recent, ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au reținut un bărbat de 34 ani, originar din capitală, pentru furt din biroul unui service auto amplasat pe str. Calea Orheiului. Individul anterior a mai fost cercetat penal pentru infracțiuni similare.

Serviciul de gardă a inspectoratului a fost alertat la data de 12 septembrie a anului curent, de către reprezentanții service-ului, care au comunicat că au fost sustrași bani dintr-un birou. La fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea circumstanțelor. La locul faptei victima, un bărbat în vârstă de 59 de ani, a comunicat polițiștilor că din biroul personal i-au fost sustrași bani în sumă de 5550 lei .

Polițiștii au dispus mai multe acțiuni de investigație pentru stabilirea și identificarea individului. Ulterior acesta a fost identificat și reținut de către forțele de ordine fiind escortat la inspectorat. În cadrul audierilor individul și-a recunoscut vinovăția.

Bărbatul  este cercetat  penal pentru furt, faptă care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de pînă la 4 ani.


Cercetați penal pentru pungășii, riscă până la 2 ani de detenție

A sustras un telefon mobil dintr-un automobil lasat descuiat pentru câteva minute, faptă pentru care riscă până la 4 ani de închisoare


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""