Infractiuni descoperite

08
oct
eye

Cercetat penal pentru circulația ilegală a drogurilor


Ofițerii de investigații a Inspectoratului de Poliţie Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au efectuat percheziție autorizată într-un apartament, ce aparține unui bărbat în vârstă de 46 ani, unde au fost depistate şi ridicate: un pachețel de tip zip-lock în care se afla o substanță suspectă cu aspect de bulgări, un plic cu praf cât şi 7 pliculețe din folie de aluminiu în care se afla praf de culoare bej.

Poliţiştii le-au ridicat, sigilat și transportat la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP. Ulterior conform raportului de expertiză tehnico- criminalistică substanțele depistate în apartament se atribuie la substanțele narcotice. În cazul în care drogurile ar fi fost comercializate suspectul ar fi obținut un profit în sumă de 50 000 lei.

Este de menţionat faptul că suspectul a fost fost anterior judecat pentru comercializarea drogurilor. Acțiunile polițiștilor au avut loc în cadrul unei cauze penale inițiată pentru Circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare, infracţiune pentru care legislaţia penală în vigoare prevede închisoare de la 7 la 15 de ani.

Totodată de către forțele de ordine sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii suplimentare în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate.


Mesajul șefului Poliției Capitalei de ziua Profesorului !

Reținuți de polițiști pentru furt


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""