Infractiuni descoperite

19
mar
eye

Cercetat penal pentru circulația ilegală a drogurilor


Ofițerii de investigații a sectorului Buiucani din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, au efectuat percheziție autorizată în locuința unui bărbat de 33 de ani, din sectorul Buiucani a capitalei, unde au fost depistate și ridicate 9 pachețele din hârtie cu o masă vegetală uscată cu miros specific de culoare verde și mijloace bănești  obținute în urma comercializării drogurilor în sumă 1200 lei.  Polițiștii au documentat activitatea infracțională a bărbatului timp de 2 luni, fiind efectuată și o achiziție de control.

Actualmente forțele de ordine au acumulat probe concludente ce-i demonstrează vinovăția. Pachețelele depistate în urma percheziției au fost ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare a IGP. În cazul în care bărbatul comercializa pachețelele cu substanța fărămițată cu miros specific, ar mai fi obținut un profit în sumă de 12 000 lei.

Anterior bărbatul a mai fost în vizorul forțelor de ordine, pentru fapte similare. Acțiunile polițiștilor au avut loc în cadrul unei cauze penale inițiată pentru Circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare.

Bărbatul a fost arestat pentru un termen de 30 de zile, conform legislației în vigoare acesta riscă închisoare pe un termen de la 7 la 15 ani.

Totodată de către forțele de ordine sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii și  de urmărire penală în vederea documentării tuturor circumstanțelor.

 


Patru indivizi reținuți de polițiști pentru un șir de furturi

Cercetați penal pentru jaf


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""