Infractiuni descoperite

11
feb
eye

Cercetat penal pentru circulaţia ilegală a drogurilor


La data de 08 februarie curent, ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție a sect. Râșcani de comun cu polițiștii Batalionului de Patrulare și Reacționare Operativă al Direcției de Poliție mun. Chișinău, în urma măsurilor speciale întreprinse pe sectorul deservit, au observat un tânăr care avea un comportament suspect la vederea polițiștilor. Acesta s-a dovedit a fi un minor în vârstă de 17 ani, locuitor a capitalei. La fața locului a fost solicitată grupa operativă a inspectoratului, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul procesului de documentare polițiștii au depistat asupra suspectului 21 de pachețele cu masă vegetală uscată de culoare cafeniu-verzuie și 4 țigări confecționate manual în care la fel se afla o substanța vegetală uscată cu miros specific. Totodată în urma discuțiilor cu minorul acesta a declarat că a mai amplasat 4 pachețele cu masă vegetală în ascunzișuri, pentru potențiali cumpărători. Acesta a indicat locurile unde au fost amplasate acestea, fiind ridicate de către forțele de ordine. Minorul a fost escortat la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta a declarat că urma să obțină un profit de pe urma plasării drogurilor în locurile stabilite, prin intermediul aplicației ,,Telegram’’.

În cazul în care îi reușea comercializarea, ar fi obținut un profit în sumă de 15 000 lei. În acest context cele 25 de pachețelele cu masa vegetală au fost sigilate şi expediate la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al Inspectoratului General al Poliţiei, pentru efectuarea expertizelor. În dependenţă de rezultatele acestora, individul riscă să fie cercetat penal pentru circulaţia ilegală de droguri.

Totodată ofițerii de investigație întreprind acțiuni suplimentare pentru stabilirea circumstanțelor cât și pentru stabilirea implicării altor persoane în schema de comercializare a drogurilor.


Surprins chiar de proprietar în timp ce comitea un furt, și predat Poliției

Atras la răspundere contravențională pentru Huliganism


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""